BARCELONA. Technovation Girls 2023

Torna el Technovation Girls!!! Ets noia i vols canviar el món? Technovation Girls és un concurs fet per a tu! És un programa internacional que uneix tecnologia i emprenedoria. Per a resoldre problemes reals mitjançant la tecnologia.

Taller gratuït dirigit i ofert per la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra i l'American Space Barcelona.

Activitat exclusiva per a grups de noies, agrupades segons les següents categories: 

  • Categoria BEGINNER *: noies 8-12 anys
  • Categoria JÚNIOR: noies 13-15 anys
  • Categoria SÈNIOR: noies 16-18 anys

 *A la categoria BEGINNER les noies han d’estar  acompanyades i tutelades per un familiar adult.

A partir de les inscripcions rebudes es crearan grups de fins a 5 noies de la mateixa categoria.  

Cada grup, amb el suport d’una mentora, identificareu un problema social i per al qual desenvolupareu una aplicació de mòbil que li doni solució.

Fins al final del programa aprendreu a fer un pla de negoci i a programar; tindreu l’oportunitat de fer visites a  empreses tecnològiques i de conèixer de primera mà professionals del món de la tecnologia i  l’emprenedoria. Viureu experiències úniques, aprendreu moltíssim i us ho passareu molt bé!

A finals  d’abril, entregareu el vostre projecte en anglès, el qual serà avaluat per un jurat internacional.  Competireu, dins de la vostra categoria, amb equips de tot el món. 

El taller té una durada de 2 hores cada dissabte de 11.00 a 13.00 hores. Les dates exactes d'inici i final us les enviarem de seguida que les sabem.  

Opcionalment es podria dur a terme dimecres o dijous de 18.00 a 20.00 h. En aquest cas, apunteu-vos a la categoria "Altres" i envieu un email indicant la vostra categoria i vostres preferències a fanjacbcn@gmail.com

Si teniu grups parcial o totalment creats, envieu també un email a fanjacbcn@gmail.com indicant les participants, sempre i quan totes ja s'hagin inscrit a l'activitat. 

Les inscripcions es tancaran el 31 de desembre 2022.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.