Visita a l'aeroport de Sabadell

Visitarem l’Aeroport de Sabadell (LELL) per descobrir com es fan tots els preparatius per sortir a volar amb avió.

Farem una visita d'1,5 hores, duranta la qual un pilot ens explicarà quins càlculs cal fer abans de pujar a l’aeronau, planificació de la ruta, revisió de la meteorologia, etc.

Després, accedirem a la zona aire de l’aeroport (on només poden accedir els pilots) per arribar fins a l’avioneta i fer totes les comprovacions internes i externes de l’avió.

És una oportunitat única per accedir a les zones restringides de l’aeroport i aprendre, de la mà d’un pilot, com és el seu dia a dia!

Quan: diumenge, 13 de novembre 2022. Escolliu el torn que millor us vagi: 

  • Torn 1: 10.00-11.30 hrs
  • Torn 2: 12.00-13.30 hrs
  • Torn 3: 16.30-18.00 hrs

Preu: 5 euros/persona.

Activitat exclusiva per a socis.

Molt important: el dia de la visita cada persona ha de portar: 

  • DNI físic (majors de 18 anys)
  • Armilla reflectant, com aquesta   

Per qui vulgui, també s'organitzarà un dinar de germanor al restaurant de l'Aeroclub de Sabadell, conegut per les seves barbacoes i carn a la brasa.  

Abans de la visita us demanarem el nº de DNI de tots els assistents majors d'edat, així com la participació al dinar de germanor.  

 

 

 

 

Barcelona
13/11/2022 · 10:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.