Barcelona - Xerrada per a famílies: Educant en el diàleg: Les Reunions Familiars

Xerrada participativa de 90 minuts, amb eines molt pràctiques i bon humor. Dirigida a pares i mares de fills de totes les edats.

Vols que els teus fills i filles tinguin eines per al futur? Vols que pugueu relacionar a casa amb tranquil·litat i sense la sensació d’estar sempre dient “no”? Discutint menys?

Per ajudar-nos tenim una eina fàcil i pràctica: les “Reunions Familiars”. Basades en els fonaments de la Disciplina Positiva i àmpliament contrastades, les reunions familiars permeten:

- Reduir les friccions entre els membres de la família i assolir un dia a dia més harmoniós a casa.

- Educar els fills i filles per a la seva vida adulta, permetent-los agafar responsabilitats i potenciant les habilitats interpersonals.

Sempre tenint en compte la perspectiva de les Altes Capacitats, els principals punts que tractarem seran:

- La Comunicació amb els fills com a base de la relació familiar.

- La importància del Reconeixement per a l’autoestima.

- Diàleg: Tots els temes i punts vista son importants. Com ajudar a respectar les altres opinions.

- Enfocar-nos a trobar solucions i no a buscar culpables.

- Aprendre a generar propostes i alternatives.

El facilitador: En Carles Ventura és pare de 3 joves amb AC, que l’han portat a revisar contínuament els conceptes bàsics de “com ser un bon pare”. Treballa com a Coach d’adolescents acompanyant-los a conèixer-se millor i avançar cap als seus objectius. Amb aquesta experiència, en Carles imparteix xerrades per a famílies i joves. Sap que ens calen eines clares i fàcils d’utilitzar i per això té un enfocament molt orientat a la pràctica. És autor dels llibres “Coaching a jóvenes y familias” (Amat Editorial, 2019) i “Els millors pares del món NO són perfectes” (Ed. Artgerust, 2016).

Pots conèixer-lo millor a través dels seus canals com a VenturaCoach a Youtube o Spotify.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.