BioBlitz familiar a Món Sant Benet

Vols aprendre sobre biodiversitat de la mà de científics i científiques especialistes? Vine a Món Sant Benet el diumenge 2 d’octubre i participa en una activitat de ciència ciutadana per aprendre i actuar a favor de la natura!

Us proposem participar a tota la família en una jornada de recerca biològica, internacionalment coneguda com a BioBlitz, a l’entorn del Monestir de Sant Benet, un entorn fluvial i mediterrani molt interessant, de gran valor cultural, paisatgístic i ecològic.

Un BioBlitz és una activitat de ciència ciutadana i descoberta de la natura on científics que estudien grups específics de flora i fauna ens expliquen com identifiquen tots els organismes vius que es troben en una àrea determinada.

De la mà d’especialistes, participareu en diversos itineraris per tal de descobrir el màxim nombre d’espècies tant d’animals com de plantes i líquens, tot aprenent sobre les tècniques d’estudis científics de camp. 

Es realitzaran itineraris d’unes 2 hores de durada cadascun (podeu escollir participar en els que més us interessin): Vegetació//Líquens//Insectes//Ocells-Anellament//Mamífers

PROGRAMA:

9:00-9:30 Registre i benvinguda

9:30-11:30 Primer torn d'itineraris: Vegetació, Insectes, Ocells i anellament, Mamífers i Líquens

11:40-12:00 Taller "Segueix al ritme de la natura" amb RitmeNatura (a càrrec de científics del Centre de Recerca i Aplicacions Forestals-CREAF)

12:00-14:00 Segon torn d'itineraris: Vegetació, Insectes, Ocells i anellament, Mamífers i Líquens

A partir de les 14h us proposem fer un pícnic per als voltants del monestir, en una esplanada gran (es permet portar tovalles grans per a fer un pícnic de pel.lícula).

Important:

Activitat recomanada a partir de 8 anys ( menors, segons interès)

INSCRIPCIONS:

Per a la inscripció, us demanem que empleneu el següent formulari per triar les activitats que preferiu fer en el primer torn i en el segon i, seguidament, feu la preinscripció a l'activitat:

Formulari

 

Un cop fet, us enviaríem correu amb la informació per al pagament.

Podeu inscriure en un mateix formulari totes les persones del grup/família que facin les mateixes activitats. Si feu diferents activitats, caldrà omplir formularis diferents.

Al formulari sortiran tots els grups disponible per al primer i segon torn; a mesura que es vagin omplin, aniran desapareixent. Si quan entreu veieu que en falta algun, significa que ja no queden places disponibles.

En cas que algun grup s'hagi omplert i hagueu quedat fora, us avisaríem per mail o telefònicament per tal que pogueu canviar de grup.

Una inscripció per persona!! 

Aquesta activitat està adreçada a grans i petits; necessitem que tothom estigui inscrit, incloent els menors que no paguen.

DIA I HORA:

2 d'octubre de 2022, de 9h a 14h

LLOC:

Món Sant Benet, Camí de Sant Benet, s/n  Sant Fruitós de Bages

https://goo.gl/maps/vQJNxWS3cW6ySxcH8

PREU:

  • Socis: 12€ per persona a partir de 6 anys
  • No socis: 20€ per persona a partir de 6 anys
  • Els menors de 6 anys: 0€

 

Barcelona
02/10/2022 · 09:00-14:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.