"LA CAIXA D'EINES"

Un laboratori de creació per a petits i grans on es treballaran les matèries STEAM. Activitat a partir de 10 anys.

A “La caixa d’eines” treballarem temes d’astronomia, biologia, tecnologia, … però seran els mateixos joves els qui decidiran el que volen investigar. Per tant, hauran de buscar informació, dissenyar experiments, manipular matèria i construir artefactes documentant tots els passos a la llibreta de laboratori. A més, hauran de realitzar un o més prototips dels aparells escollits. 

D’altra banda, no només es treballaran els aspectes científics, tecnològics i artístics sinó que també s’inclouran les competències de comprensió escrita i oral necessàries per a presentar el projecte, explicar els resultats i discutir les millores.

Taller impartit per Marc Boada Ferrer. Divulgador científic, conferenciant, escriptor, escultor i expert en ciència experimental. 

http://marcboada.com/

http://pendulum.es/

 

Horari: dissabtes de 10:00h - 14:00h

Dates: 22 d’octubre, 17 de desembre, 28 de gener, 18 de febrer, 25 de març, 29 d’abril, 27 de maig, 17 de juny i 22 de juliol

Localització:  C/Barcelona, 3 local - St. Celoni 

Places: 15

Preu: 50€ per sessió

Barcelona
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC GIRONA - girona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.