ONLINE-MINECRAFT WORLD DESIGNER EN ANGLÈS SETEMBRE-DESEMBRE(1r-4t primària)

Extraescolar d'1h a la setmana per a començar el curs, on aprendran a dissenyar i programar els seus videojocs amb Minecraft Education i a compartir-los amb els seus amics. Activitat en anglès. De 1r a 4t de primària.

Activitat online i en anglès.

Després de l'èxit de les anteriors edicions, comencem el curs amb una extraescolar tecnològica en línia, per treballar les competències de Pensament Computacional, Disseny 3D i Narrativa de Videojocs.

Els assistents aprendran a dissenyar i programar els seus videojocs amb Minecraft Education i a compartir-los amb els seus amics. Podran crear fantàstics móns multijugador, decidir l'aspecte gràfic dels seus personatges, introduir al seu inventari objectes únics creats en 3D, afegir efectes especials i fins i tot obrir el seu propi servidor.

A través de la Programació, aprendran a crear condicions de victòria i derrota per als seus jocs, a crear accions, efectes especials i esdeveniments que s'activin en els moments oportuns, a automatitzar els móns multijugador, crearan en equip les seves pròpies interfícies, obriran servidors per jugar amb els seus amics, i molt més!

Un cop més, hem confiat en la professionalitat d'Ignite Serious Play.

De cara a la utilització de Minecraft Education, serà imprescindible disposar d’un ordinador Windows / Mac al domicili, amb una connexió estable a Internet.

Per a qualsevol consulta sobre les activitats de Barcelona, podeu escriure un correu a:

fanjacbcn@gmail.com

DATES:

  • del 5 de setembre al 19 de desembre

HORARIS:

  • dilluns, de 17:30 a 18:30h 

Si alguna família està molt interessada però els horaris són incompatibles, contacteu amb nosaltres i mirarem de buscar una solució. 

 PREUS:

  • Socis:  100€
  • No socis: 180€

Barcelona
05/09/2022 - 19/12/2022 · 17:30-18:30h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.