BARCELONA. Cine-debat sobre Urbanisme Femení i Nous Models d'Habitatge

Visionat del documental "Citizen Jane" per reflexionar sobre l'urbanisme feminista, i posterior debat sobre l'organització de les ciutats i els nostres habitats, reflexionant sobre un nou model d'habitatge. Activitat per a joves a partir de 2n de l'ESO.

Activitat organitzada per l'Ateneu Harmonia i dinamitzada per la cooperativa d'habitatge Sostre Cívic dins del cicle Perifèriques.

Es començarà amb el visionat del documental "Citizen Jane", per reflexionar sobre l'urbanisme feminista, i que descriu la batalla entre l'activista Jane Jacobs i l'urbanista Robert Moses: una lluita pel futur de NY. El 1960, el llibre de Jane Jacobs 'The Death and Life of Great American Cities' va ser tota una troballa per la investigació de les conseqüències que tindria la reconfiguració de les ciutats per part d'urbanistes i arquitectes moderns. Jacobs va ser també una activista involucrada en molts dels moviments de mitjans de segle que van sorgir a la ciutat de Nova York per aturar els plans draconians de Robert Moses, un poderós constructor amb gran influència política.

A continuació la cooperativa Sostre Cívic donarà un punt de vista diferent sobre l'organització de les ciutats i els nostres habitats, reflexionant sobre un nou model d'habitatge i com articulem les cases. El contrapunt a una mirada de futur de les ciutats.

Activitat gratuïta, especialment pensada per a joves a partir de 2n de l'ESO. 

 

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.