Barcelona. Xerrada ONLINE: Adolescència i altes capacitats

Acompanyar als adolescents és un repte i més encara en el cas d’altes capacitats.

En aquesta conferència parlarem de com intervenir en els diferents moments de la vida de l’adolescent i des de diferents àmbits d’actuació (individual, social, familiar, educatiu i clínic). Tenint en compte la diversitat d’expressió de les altes capacitats.
Donarem a conèixer el moment de l’adolescència i les Altes Capacitats. Identificarem les variables (personals, socials, educatives i familiars) que influencien en el benestar emocional dels adolescents. Ajudarem a adquirir estratègies per acompanyar als adolescents amb altes capacitats en el desenvolupament de la seva personalitat.

Xerrada a càrrec de Clara Trens, Mònica Cortés i Anna Robert.

Cal inscripció prèvia.

DATA i HORARI: 

Dissabte 7 de maig a les 17 h.  

 

PREU: Activitat gratuïta per a socis. No socis: 10 €

CLARA TRENS

Psicòloga especialitzada en altes capacitats intel·lectuals i trastorns d'aprenentatge. Màster en neuropsicologia educativa i en ciències pedagògiques. Actualment fundadora i psicòloga a SeiLá-Psicologia Educativa, donant resposta a infants i adolescents amb altes capacitats, dificultats d'aprenentatge i conductuals. Membre del Grup de Treball d'Altes Capacitats (GTAC) del COPC.

MÒNICA CORTÉS

Psicòloga. Experta universitària en altes capacitats i desenvolupament del talent. Logopeda i Psicomotricista. Coordinadora del Grup de Treball d’Altes Capacitats del Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya (GTAC). Treballa com a psicòloga en consulta privada al Centre Teknon. Col·labora realitzant formacions en diferents associacions d'Altes Capacitats, formades per nens, joves, adults i les seves famílies.

ANNA ROBERT
Psicòloga clínica de l’Àrea d’adolescents de l'Hospital Benito Menni. Membre del Grup de Treball Adolescència en Crisi del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Barcelona
07/05/2022 · 17:00-19:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.