ONLINE-Taller d'enginyeria+matemàtiques proporció àurea (de 4t a 6è de primària)

En aquest taller descobrirem que en la naturalesa i en el propi cos humà hi ha moltes matemàtiques. Aprendrem què és la proporció àuria,

Tornem a confiar en ENGINY-era per fer aquest taller, aquest cop de matemàtiques. En aquest taller online descobrirem que en la naturalesa i en el propi cos humà hi ha moltes  matemàtiques.

Aprendrem què és la proporció àuria, la seqüència de Fibonacci i l'espiral de  Durero i de quina manera s'identifiquen en la naturalesa. Entendrem la relació que hi ha entre  elles, la seva explicació matemàtica i les seves aplicacions com per exemple en l'art,  l'arquitectura i publicitat.

I finalment, construir un compàs auri, amb materials casolans i senzills, per descobrir les proporcions  àuries que hi ha a la natura i a la cara àuria que, a més, pintarem ben bonica. 

ENGINY-era és una entitat social sense ànim de lucre que té com a objectius: la promoció de la Igualtat i la Coeducació, el foment del talent i la divulgació de les disciplines STEAM: Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arquitectura & Art i Matemàtiques trencant amb els estereotips de gènere i altres discriminacions.

DIA I HORA:

21 de maig, de 17:30 a 19:00

PREU:

Socis: 8€

No socis: 15€

Per a qualsevol dubte, contacteu amb: fanjacbcn@gmail.com

 

 

Barcelona
21/05/2022 · 17:30-19:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.