BARCELONA. Tastet d'Esports de Mar (Barceloneta)

Gaudeix d’un matí practicant esnòrquel per conèixer la biodiversitat de la Barceloneta , i aprenent a navegar amb paddle surf i big SUP. En acabar, fent un pícnic a la platja. Activitat per a joves, amb bona capacitat de natació.

Activitat orientada a gaudir de l’entorn, del mar, el vent i del bon clima!

A través d’una sessió d’esnòrquel podràs explorar la biodiversitat i riquesa marina de la platja de la Barceloneta, i aprendràs com fer una pràctica segura.

I també et divertiràs aprenent a manegar el paddle surf i el big SUP. 

Es proporcionaran vestits i sabatilles de neoprè, així com l'equipament de snokel. Només cal portar el banyador, la tovallola, el dinar i moltes ganes de passar-ho bé!

Organitzat per:

És important que les persones participants tinguin una bona capacitat de natació i segueixen les recomanacions per l'activitat. Fanjac i les entitats organitzadores no es fan responsables de cap participant. 

QUAN : dilluns 11 d'abril, d'11 a 14 h. 

QUI:  Activitat exclusiva per a socis. Més concretament, per a joves amb bona capacitat de natació.

PREU: 30 euros. Places limitades. 

Barcelona
11/04/2022 · 11:00-14:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.