Un dia entre cavalls lliures (Garraf)

Voleu conèixer com són els cavalls de veritat?: què els hi agrada i què no, què necessiten i què no, relacions socials, vincles d’amistat, ordre sistèmic, com s’organitzen i com es comuniquen... I a més, viure-ho en persona, acompanyant-los mentre pasturen a la muntanya?

Amb aquesta activitat estem contribuint al benestar i llibertat d'un grup de cavalls i rucs rescatats per la Fundació Miranda.  

La Fundació Miranda és una organització que proposa un model de rescat i recuperació de cavalls, basat en la seva etologia i no en la seva humanització. Els hi faciliten la seva vida en ramat i en llibertat, en grans espais naturals. Els acompanyen en el procés de tornar a ser éssers lliures, sans i segurs, de recuperar el seu equilibri i salut física, emocional i mental, en contacte amb l’entorn natural i amb el grup de cavalls. Preservar l’espai i el grup dels animals que es rescaten és bàsic per garantir un model de benestar que escolta les seves necessitats i que defuig d’un model paternalista i controlador, ja obsolet i poc sostenible.

La sortida consisteix en una presentació del projecte i en una visita guiada per anar a trobar els cavalls a les pastures, amb explicació etològica (comportament i vida del cavall en el seu context natural) on podrem conèixer i tenir contacte amb els cavalls lliures, a on descobrirem què és un cavall de veritat, lliure de l'acció humana. 

En acabar, podrem fer un pícnic a les pastures dels cavalls, a la serra del Garraf.   

QUAN: 10 Abril 2022 , 10.00 hrs

ON: Olivella (Parc del Garraf)

PREU:  Activitat exclusiva per a socis.

  • SOCIS (majors 16 anys): 8 euros
  • SOCIS (menors 16 anys): 5 euros
  • SOCIS (menors 3 anys): gratuït

Barcelona
10/04/2022 · 10:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.