ONLINE. Farmcraft 2022 - La teva granja sostenible a Minecraft

Voleu participar en una competició internacional, on l'objectiu serà construir una granja virtual sostenible, alhora que abordar de manera creativa els problemes agricoles de la vida real? Activitat gratuïta, per a nens, nenes i joves d'entre 8 i 18 anys. També poden participar famílies senceres.

Activitat online, gratuïta dirigida i oferta per la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra i l'American Space Barcelona.

Els participants acceptaran el repte de construir una granja virtual sostenible alhora que aborden, de manera creativa, problemes agrícoles tan reals com plagues d’insectes i males herbes, la degradació del sòl i l’impacte climàtic. Simultàniament hauran d’assolir els objectius de productivitat i salut ambiental. Aprendran sobre el medi ambient, el clima, la seguretat i el desenvolupament sostenible, tot jugant a Minecraft!

Molt important! la competició i els continguts són exclusivament en anglès.  S'ofereixen eines de traducció per als continguts però és molt recomanable un mínim nivell per poder seguir els videos i fer les presentacions. 

Hi han 3 categories disponibles:

 • Categoria Junior: 8-12 anys

 • Categoria Sènior: 13-18 anys

 • Categoria Familiar: Qualsevol edat a partir dels 8 anys (incloent adults)

S'ha de crear una inscripció per cadascun dels nens, nenes i joves participants (a la categoria corresponent segons la seva edat), alhora que s'ha de crear una inscripció pel pare i/o la mare en cas d'oferir-se voluntàriament com a Tutor/a del grup dels seus fills/es.

També existeix la modalitat familiar, per la qual, en un mateix grup poden participar  fins a 4 persones de qualsevol edat a partir dels 8 anys. En aquest cas, els adults participen com a jugadors,  addicionalment a la seva figura de tutor/a.

A partir de les inscripcions rebudes es crearan grups de fins a 4 estudiants.  Tots els participants rebran una llicència gratuïta de Minecraft Education. 

Si ja teniu un equip tancat de 2 a 4 membres, addicionalment a les inscripcions proporcioneu les dades requerides a travès del següent formulari online. Si us plau poseu-vos d'acord totes les famílies involucrades en el grup i feu una única inscripció conjunta. 

Cada grup ha de ser tutelat per una persona adulta (Tutor/a o Patrocinador/a), qui es responsabilitzarà de les següents tasques:

 • Inscripció al concurs de tots els membres de l'equip, seguint les instruccions que rebrà per part de Fanjac un cop formalitzat l'equip.
 • Comunicació amb Fanjac a travès del grup de Telegram creat a l'efecte i a on es publicarà la informació necessària per participar.
 • Comunicació amb els membres de l'equip i les seves famílies, tot garantint el correcte seguiment i participació a les diferents fases del concurs.
 • Vetllar pel compliment de les regles del joc.

Regles del joc :  

 • Haurà de ser un treball propi i original.
 • Respectar sempre als teus companys d'equip, oponents i les seves propietats
 • No hi ha d’haver contingut que: sigui obscè o ofensiu;  sigui innecessàriament violent o despectiu cap a qualsevol grup ètnic, racial, de gènere, professional o d’edat; recolzi qualsevol forma d’odi o grup d’odi; envaeixi la privadesa; o infringeixi qualsevol llei aplicable.
 • Els Tutors poden registrar més d’un equip, però cada participant no pot estar en més d’un equip alhora.
 • No fer un mal ús de les llicències de software proporcionades. No es poden aprofitar possibles els errors del joc per treure'n profit. No es poden instal·lar hacks ni cap altre mecanisme per fer trampes.
 • S'ha de jugar net amb la resta d'equips i no val associar-se amb d’altres per "atacar el sistema".
 • No es permet fer apostes, ni suborns.

Els equips que no segueixen les regles del joc poden ser expulsades de la competició, temporal o definitivament, segons la gravetat de la infracció comesa.

 

Atenció!!! Amb l'inscripció a aquesta activitat les famílies donen el seu consentiment explícit a que els seus fills i filles participin al NASEF Farmcraft 2022 Contest, a travès de Fanjac i l'American Space Barcelona. 

La inscripció també implica la cessió a les entitats organitzadores, per a ús comercial i no comercial a perpetuïtat, de les imatges, veu, fotografies i/o nom dels participants, sense restriccions geogràfiques o horàries, sense dret d'inspecció o aprovació prèvia i sense més consideracions, royalties o pagament de cap mena. Per això és important que quan els participants comparteixin videos ho facin sense donar detalls personals, ni revelant la seva cara o d'altres aspectes que considereu rellevants per preservar la vostra intimitat familiar. 

Calendari previst:

 • Inici pretemporada: 13 Febrer 2022
 • Final inscripcions: 27 Febrer 2022
 • Inici competició: 30 Març 2022
 • Final competició: 6 Maig 2022 (Per confirmar)

Barcelona
16/02/2022 - 06/05/2022-00:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.