BARCELONA. Sortida al MMACA (MITJANS)

Sortida matinal al MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya) on farem una visita guiada i un taller de cúpules de Leonardo. Grup d'infants de 4rt a 6è de primària, amb adults acompanyants.

L'associació del MMACA treballa per divulgar i estimular una imatge social positiva de les matemàtiques, apropant-les a les persones mitjançant experiències interactives i activitats manipulatives. 

Anem al museu on ens oferiran 2 activitats:

  • visita guiada
  • construcció d'una cúpula de Leonardo

Perquè la visita sigui més profitosa,  ens dividirem per edats, fent un grup dels més petits (acompanyats dels adults) que visitaran la Sala de petits i un altre amb els més grans (també acompanyats)per fer la visita general. Sabent que això pot ser un inconvenient per a les famílies que tinguin dos o més fills compresos en els dos grups, us demanem, que dintre de les vostres possibilitats cada família acompanyi els seus fills; qui no es pugui partir en dos, us agrairia que ens ho féssiu saber per a tenir-ho present i els acollirem entre tots.

Cúpules de Leonardo

En aquest taller, de forma cooperativa, el grup podrà construir una d'aquestes espectaculars estructures de més de 4 m de diàmetre, utilitzant un sol model de peça.

Hi ha 11 patrons geomètrics que donen lloc a cúpules amb diferents característiques.

Treballarem: Angles, figures geomètriques, intersecció de rectes, pas del pla a l’espai, física i una mica d'història.

Cal una inscripció per cada membre de la família. Adults acompanyants també.

DIA I HORA: 16 de gener, de 10h a 12h

LLOC: Palau Mercader Parc de Can Mercader Carretera Hospitalet, s/n 

PREU:

  • Socis: 5€
  • No socis: 10€

Barcelona
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.