BARCELONA. Sortida al MMACA (PETITS)

Sortida matinal al MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya) on farem una visita guiada i un taller de cúpules de Leonardo. Grup d'infants de P5 a 3r de primària, amb adults acompanyants.

L'associació del MMACA treballa per divulgar i estimular una imatge social positiva de les matemàtiques, apropant-les a les persones mitjançant experiències interactives i activitats manipulatives. 

Anem al museu on ens oferiran 2 activitats:

  • visita guiada
  • construcció d'una cúpula de Leonardo

Perquè la visita guiada sigui més profitosa,  ens dividirem per edats, fent un grup dels més petits (acompanyats dels adults) que visitaran la Sala de petits i un altre amb els més grans (també acompanyats)per fer la visita general. Sabent que això pot ser un inconvenient per a les famílies que tinguin dos o més fills compresos en els dos grups, us demanem, que dintre de les vostres possibilitats cada família acompanyi els seus fills; qui no es pugui partir en dos, us agrairia que ens ho féssiu saber per a tenir-ho present i els acollirem entre tots.

Cúpules de Leonardo

En aquest taller, de forma cooperativa, el grup podrà construir una d'aquestes espectaculars estructures de més de 4 m de diàmetre, utilitzant un sol model de peça.

Hi ha 11 patrons geomètrics que donen lloc a cúpules amb diferents característiques.

Treballarem: Angles, figures geomètriques, intersecció de rectes, pas del pla a l’espai, física i una mica d'història.

Cal una inscripció per cada membre de la família. Adults acompanyants també.

DIA I HORA: 16 de gener, de 10h a 12h

LLOC: Palau Mercader Parc de Can Mercader Carretera Hospitalet, s/n 

PREU:

  • Socis: 5€
  • No socis: 10€

 

Barcelona
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.