Lleida-INTRODUCCIÓ AL DISSENY WEB – (a partir de 12 anys)

INTRODUCCIÓ AL DISSENY WEB – (a partir de 12 anys) Presencial

Les professions tecnològiques es van perfilant com el futur més prometedor per molt gent, per tant no és estrany veure nens i joves amb molt d'interès per aprendre disseny web.

 

El primer que l'alumne ha de tenir clar és que el món Web es divideix en diverses facetes: per una banda hi ha el disseny, purament estètic i, per l'altra, el de la programació (amb llenguatge com HTML, CSS i JavaScript).

 

Amb aquest campus l'alumne començarà a introduir-se al món del disseny de les seves pròpies webs i tindrà un primer contacte amb les tecnologies que acostumen a fer-s'hi servir més freqüentment. A més, aprendrà els conceptes bàsics sobre com publicar la seva pròpia web a Internet i què cal tenir en compte per fer-ho.

 

Activitat presencial

Edat mínima: 12 anys

Dates: 27 al 31 de Desembre

Horari: 9:30 h a 13:30 h

Preu socis Fanjac: 100€  inscripció per la pagina web

no socis 150€, per apuntar-vos-hi, envieu un correu a lleida@fanjac.org amb el nom, cognoms i edat del fill/a que voleu inscriure.

Lleida
27/12/2021 - 31/12/2021 · 09:30-13:30h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC LLEIDA - lleida@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.