ONLINE-MINECRAFT WORLD DESIGNER -GENER-MARÇ(1r primària-2n ESO)

Extraescolar d'1h a la setmana per a començar el curs, on aprendran a dissenyar i programar els seus videojocs amb Minecraft Education i a compartir-los amb els seus amics. Activitat en anglès. De 1r a 4t de primària i de 5è de primària a 2n de l'ESO. Activitat en anglès.

Activitat en anglès.

Després de l'èxit de les anteriors edicions, comencem el curs amb una extraescolar tecnològica en línia, per treballar les competències de Pensament Computacional, Disseny 3D i Narrativa de Videojocs.

Els assistents aprendran a dissenyar i programar els seus videojocs amb Minecraft Education i a compartir-los amb els seus amics. Podran crear fantàstics móns multijugador, decidir l'aspecte gràfic dels seus personatges, introduir al seu inventari objectes únics creats en 3D, afegir efectes especials i fins i tot obrir el seu propi servidor.

A través de la Programació, aprendran a crear condicions de victòria i derrota per als seus jocs, a crear accions, efectes especials i esdeveniments que s'activin en els moments oportuns, a automatitzar els móns multijugador, crearan en equip les seves pròpies interfícies, obriran servidors per jugar amb els seus amics, i molt més!

Un cop més, hem confiat en la professionalitat d'Ignite Serious Play.

De cara a la utilització de Minecraft Education, serà imprescindible disposar d’un ordinador Windows / Mac al domicili, amb una connexió estable a Internet.

Per a qualsevol consulta sobre les activitats de Barcelona, podeu escriure un correu a:

  • fanjacbcn@gmail.com
  • elsjoves.fanjac@gmail.com

 

DATES:

del 10 de gener al 31 de març

 

HORARIS:

  • 1r a 4t de Primària: els dilluns, de 18h a 19h
  •  5è de Primària a 2n d'ESO: dijous, de 18h a 19h 

 PREUS:

  • Socis:  75€
  • No socis: 135€

Barcelona
10/01/2022 - 31/03/2022 · 18:00-19:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.