Visita guiada a la Sagrada Família (famílies)

Amb ambient nadalenc, us oferim una visita guiada a la Sagrada Família de Barcelona per a tota la família.

"Hem donat el títol a un boig o a un geni, només el temps ho dirà

Frase del director de l'escola d'arquitectura, en el moment de l'entrega del títol a Antoni Gaudí i Cornet.

 

Tenim la gran sort de comptar amb una visita guiada a l'obra més gran de l'arquitecte, la basílica de la Sagrada Família, totalment gratuïta i exclusiva per a les famílies sòcies de FANJAC.

Amb 31 anys, el 1883, un any després del començament de les obres, Antoni Gaudí va agafar la direcció de la construcció de la Sagrada Família,després que destituissin Francisco de Paula del Villar i li donà un aire nou.

Gaudí basava l'arquitectura en la imitació de la naturalesa, que era capaç de traslladar als plànols i fer obres amb una personalitat única, donant una importància cabdal a la llum.

Tan absorbit estava en la construcció del temple que l’arquitecte va decidir traslladar-se a l’obrador de la Sagrada Família i viure immers en aquell mar de plànols i maquetes.

D'ençà de la seva mort, el 1926, altres arquitectes han agafat el relleu de l'obra seguint els plànols i fotografies que va deixar.

El 2005, la façana del Naixement i la cripta del temple entren a formar part del Patrimoni Mundial de la UNESCO i el 2010, el papa Benet XVI dedica la Basílica al culte i la distingeix com a basílica menor.

Actualment, 139 anys després de la col·locació de la primera pedra, la Basílica segueix en construcció i és un símbol de Barcelona.

En aquesta visita podreu contemplar l'acabament de la torre de la Mare de Déu, culminada amb un estel que  brillarà a les nits amb tota la seva esplandor.

Més informació sobre la construcció del temple: https://sagradafamilia.org/historia-del-temple

Cal una inscripció per a cada membre de la família.

Places molt limitades!

Visita guiada per Oriol Molinas, professional del departament de projecte, en el disseny i preparació de la producció de pedra, i també en la preparació de models per l’impressió en 3D.

DIA I HORA:

27 de desembre a les 15:40

Demanem puntualitat, perquè a les 16h entrem al temple tots junts. La visita pot durar 1hora i mitja, aproximadament.

LLOC: https://goo.gl/maps/APtjNmELmzpwMqNi9

C/ Marina, més a baix del metro, davant del temple de la Sagrada Família  Barcelona (mireu l'enllaç)

PREU:

Gratuït

Exclusiu per a socis

Barcelona
27/12/2021 · 16:00-17:30h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.