BARCELONA. Gen-Proteïna

Quina relació hi ha entre els gens i les proteïnes ? Com es llegeix la informació genètica de les nostres cèl·lules? I... a què ens referim quan parlem de mutants i de mutacions? Activitat per a joves de 6è de primària fins a 2n de l'ESO

Els gens i les proteïnes són components essencials del nostre cos i del de tots els éssers vius, però quina relació hi ha entre elles? Com es llegeix la informació genètica de les nostres cèl·lules? En aquest taller aprendrem el llenguatge dels nostres gens, veurem com funcionen i la importància que tenen perquè tot vagi bé en el nostre organisme.

Entendrem què és una mutació, per què podem dir que tots i totes som una mica mutants i construirem una proteïna a partir de la seqüència d’un gen, de la mateixa manera que succeix a l’interior de les nostres cèl·lules a escala microscòpica.

Per últim, aprendrem per què algunes mutacions poden causar malalties i ajudarem a un pacient a identificar el gen mutat que li provoca la malaltia.

DIA:  11 de desembre de 2021. 18:30-20:30

PREU:

  • Socis: 5€
  • No socis: 10€

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.