Lleida-Taller de Cinema, Presencial

Curs de CINEMA adreçat a adolescents d’entre 13 i 17 anys

Benvolgudes famílies,

 

Per les vacances de nadal hem organitzat un curs de CINEMA adreçat a adolescents d’entre 13 i 17 anys. Està pensat per als joves que tinguin ganes de descobrir els secrets del món del cinema. No és necessari tenir coneixements previs.

 

El curs tindrà una dura de 4 dies (del 27 al 30 de desembre) de les 9 a les 14h. Es farà a l’estudi de gravació professional que l’Escola Catalana de Cinema i Televisió (ECCIT)  té al complex Magical del Turó de Gardeny (www.magical.cat)

 

Durant quatre dies els joves aprendran les tècniques bàsiques d’un rodatge, la preparació abans de gravar i les principals nocions de muntatge. Tots aquests aspectes els aniran posant en pràctica mitjançant petits exercicis pràctics i en el rodatge d’una peça audiovisual (a decidir entre un curtmetratge de ficció, un videoclip o un anunci).

 

Aquesta formació serà impartida per David Casals-Roma, escriptor i director, que entre altres fites ha guanyat més de 100 premis en festivals de tot el món, tenint més de 12 anys d’experiència com a docent en escoles del Regne Unit i Estats Units. També ha treballat i dirigit diferent documentals, i a més de ser el director de l’ECCIT treballa com a professor a la Universitat de Massachusetts-Amherst.  

 

Què farem?:

.Aprendre els conceptes bàsics del llenguatge audiovisual, des de la composició d’una

imatge fins a la simbologia dels plans i dels moviments de càmera.

.Preparar els aspectes necessaris que requereix la realització d’un projecte audiovisual, des de la preproducció a la postproducció passant per la producció.

.Practicar amb càmeres i equips de so.

.Aprendre a organitzar un grup de treball per la realització d’un curtmetratge.

.Experimentar amb els aspectes bàsics del muntatge.

 

El preu del curs amb el lloguer de tot el material necessari té un preu subvencionat de 100€ per als socis de FANJAC. (no socis 150€)

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a través de la web de FANJAC fins el dia 12 de desembre.

Lleida
27/12/2021 - 30/12/2021 · 09:00-14:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC LLEIDA - lleida@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.