BARCELONA. Improvitzem una estoneta?

El teatre és inherentment social: es comunica, s’escolta i es respon als altres continuament. Els jocs d’improvització, en provenir del món del teatre, són un vehicle molt efectiu per a l’aprenentatge d’habilitats socials. Ofereixen l’opció de prendre perspectiva respecte del món real, i així poder experimentar i perfeccionar l’experiència d’interactuar amb altres en un entorn segur i alhora divertit.

Per què els jocs d’improvització són especialment adequats per a infants amb altes capacitats?

  • Són un procés altament verbal i molt creatiu
  • Tenen un ritme ràpid i sense limitacions de temps
  • Tot i requerir de certa disciplina ferma, ofereixen molt espai per a la creativitat
  • Són autocreats i autodirigits
  • Permeten practicar les funcions executives

Molts nens i nenes amb altes capacitats tenen serioses dificultats amb les funcions executives: planificar i gestionar el temps, mantenir el focus d’atenció en certs aspectes, executar instruccions, llegir el “sistema” que els envolta, escoltar, ser capaç d’inhibir el comportament quan correspon o complir amb les seves obligacions. Aprendre-les és difícil i gens divertit.  Els jocs d’improvització ofereixen un espai on aprendre a aplicar-les sense que se n’adonin que ho estan fent, en estar camuflades com activitats divertides i jocs.

Activitat exclusiva per a socis, dissenyada i dirigida per l’Estudi de Teatre d’Helena Munné.

Tot i estar oberta i ser recomanable per a tothom, es donarà prioritat a aquells nens i nenes que no participen actualment a l’esplai de trobada (l’esplai ja inclou aquest tipus d’accions).

  • Grup 1: 1r a 4rt de primària. 6 de Novembre, 17.00 – 18.30
  • Grup 2: 5è de primària a 1r de l’ESO. 6 de Novembre, 18.30 – 20.00

Preu: 5 euros/infant.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.