ONLINE - Conte cooperatiu

Voleu viure l'experiència d'escriure un conte entre vàries famílies? Un conte que després podreu emportar-vos i llegir a casa tots junts? Activitat dirigida a famílies amb infants de 4 a 6 anys.

A Fanjac no ens oblidem dels nostres petitons i petitones, d'entre 4 i 6 anys. Aquesta activitat està dissenyada per a que descobreixen la màgia d'inventar i crear els seus propis contes.

I per fer-ho encara més especial, ho faran en equip amb la seva família i d'altres famílies, intercanviant idees i creant junts una història. Sense adonar-nos treballarem la creativitat, el torn de paraula, el respecte per les idees dels altres i la votació popular. 

Després de l'activitat, les famílies rebreu una còpia del conte en PDF, per poder-la imprimir o veure-la en un dispositiu mòbil sempre que vulgueu. 

Es necessitarà un ordinador amb connexió internet, per poder executar una aplicació web no compatible amb Internet Explorer. Haureu de fer servir Chrome, Edge o Firefox.  L'aplicació és https://miro.com/  

Activitat gratuïta, exclusiva per a socis. Places molt limitades.

Dissenyada especialment per a nens i nenes d'entre 4 i 6 anys, acompanyats d'un adult, com a mínim. També hi poden participar altres germans i germanes.

Tindrà lloc el 7 de Novembre, 17.00-18.00.

 

Barcelona
07/11/2021 · 17:00-18:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.