Online-Construïm un catamarà (de P5 a 3r de primària)

Taller d'enginyeria gratuït per als més petits. Construirem un catamarà des de casa i amb materials senzills, amb hèlice i tot per a poder navegar.

Tenim el privilegi de poder comptar amb un taller gratuït online d'enginyeria per a les persones sòcies de P5 a 3r de primària.

Construïm un catamarà amb fustes i taps de suro que es propulsarà amb una goma elàstica que farà girar una hèlice.

S'explicarà per què s'aguanta i flota a sobre de l'aigua i per què la goma fa girar l'hèlice gràcies a l'energia potencial elàstica que s'acumula a la goma i per què es desplaça damunt de l'aigua.

 

Ens el porten l'equip d'ENGINY-era, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectius: el foment del talent, la promoció de la coeducació i la divulgació de les disciplines STEAM: Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arquitectura & Art i Matemàtiques trencant amb els estereotips de gènere i altres discriminacions.

Aquest taller està subvencionat amb part de la dotació econòmica del Premi CREU CASAS Dones per canviar el món, que l’Institut d’Estudis Catalans va donar a l'entitat.

De P5 a 3r de Primària

DIA I HORA

20 de novembre

de 17:00 a 18:00

PREU

gratuït

Exclusiu per a socis

Barcelona
20/11/2021 · 17:00-18:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.