Té Altes Capacitats. Com puc relacionar-me millor amb ell/a?

El repte de relacionar-se amb un/a adolescent d'altes capacitats

La comunicació amb els fills amb altes capacitats pot ser tot un repte: “És que tot ho hem de negociar?”, “Té la pell massa fina”, “Amb la pandèmia s’ha tancat molt”...

 

Com a pare de 3 fills amb AC, he hagut de revisar moltes vegades el meu concepte de “Com ser un bon pare”. He trobat reptes que altres pares i mares ni s’han plantejat, i he desitjat que algú m’hagués explicat què fer uns quants anys enrere. Paraules com “acceptació” o “equilibri personal” passen a ser vitals; a la xerrada ho compartirem.

 

Com a coach de joves, als quals acompanyo a conèixer-se millor i avançar cap als seus objectius, trobo sovint adolescents amb AC. Solen tenir en comú problemes (com l’autoestima), reptes (com la motivació) i sentiments (com la soledat) i m’agradarà explicar-vos-ho per facilitar-vos entendre’ls millor i poder actuar en conseqüència.

I tot això ho farem buscant que us sigui útil i que pugueu començar aquell mateix dia a aplicar noves formes de relacionar-vos amb ells.

 

A càrrec de Carles Ventura (@VenturaCoach), conferenciant, formador i autor. És autor dels llibres “Coaching a jóvenes y familias” (Amat Editorial, 2019) i “Els millors pares del món NO són perfectes” (Ed. Artgerust, 2016). 

 

A causa de les mesures de seguretat antiCOVID requerides el nº de places són limitades d’acord amb l'aforament dels espais disponibles. Cal inscripció prèvia.

 

DATA i HORARI: 

Dissabte 18 de desembre de 17 a 19 h.  

PREU: Activitat gratuïta per a socis. No socis: 10 €

 

 

Imatge de Ana Krach en Pixabay

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.