BARCELONA. Coneixent la vida marina

Coneixes la vida que habita el fons del mar? Estàs segur/a? En aquesta sortida tindràs l'oportunitat de visitar un centre de recerca marina multidisciplinar i conèixer de la mà d'oceanògrafs i oceanògrafes com és la vida marina a llocs tan recòndits com l'Antàrtida i els més propers a nosaltres. Activitat per a tota la família.

Coneixes la vida que habita el fons del mar? Estàs segur/a?

En aquesta sortida tindràs l'oportunitat de visitar un centre de recerca marina multidisciplinar, l'únic d'Espanya que compta amb l'acreditació d'excel·lència Severo Ochoa, visitar alguns dels seus espais incloent la Zona d'Aquaris Experimentals i conèixer de la mà d'oceanògrafs i oceanògrafes com és la vida marina a llocs tan recòndits com l'Antàrtida i els més propers a nosaltres. Ho faràs a través de tallers pràctics. 

Aprofita per preguntar tots aquells dubtes que sempre has tingut!

Activitat dissenyada i dirigida per l’Institut de Ciències del Mar (ICM), referent estatal i internacional en l’àmbit de la recerca marina.

Les Nacions Unides han declarat el període 2021-2030 com la ‘Dècada dels Oceans’. Durant aquests anys, l’ONU buscarà mobilitzar la comunitat científica, els polítics, les empreses i la societat al voltant d’un programa comú d’investigació i innovació tecnològica que garanteixi als països el compliment de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) núm. 14, que fa referència a la conservació i a l’ús sostenible dels oceans, els mars i els recursos marins.

 DATA, HORARI:

Diumenge, 14 Novembre, 10.00-12.30 

PREU:

  • Socis: 6 euros/persona 
  • No Socis: 12 euros/persona

LOCALITZACIÓ:

Institut de Ciències del Mar - ICM-CSIC Passeig Marítim de la Barceloneta  37 Barcelona 

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.