BARCELONA - Combos musicals per a joves (a partir de 1r d'ESO)

Vine a tocar plegats!

En la línia de seguir oferint projectes, reptes i aprenentatges als nostres joves, us proposem una activitat nova que desitgem tingui una bona acollida.

Es tracta d'un combo que muntarem amb un màxim de sis persones, per que tots aquells joves que toquen algun instrument experimentin la grandesa de formar un grup de música. L'escolta, la visió conjunta, el treball en equip, la socialització i la idea de sortir d'un mateix per a formar part d'un grup són valors que s'aprenen mentre gaudeixes de la música i del plaer de crear.

Començarem amb un grup i, si hi ha més demanda, els anirem ampliant. De moment l'activitat està pensada per a nens i nenes i joves a partir de 1r d'ESO.

L'Espai L'Harmonia ens cedeix un buc d'assaig amb bateria per a fer l'activitat.

En Raimon, un músic del Taller de Músics de Barcelona, dirigirà els combos i ens assessorarà en quin instrument pot participar cadascun d'ells.

Les sessions seran quinzenals en dissabte a la tarda de 16 a 17:30.

DIES:

13/11, 27/11, 11/12 i 18/12

PREU: Per determinar

Us agrairíem que els interessats ens enviessin un correu a:  fanjacbcn@gmail.com

especificant quin/s instrument/s toquen.

Ja podeu fer la preinscripció per a poder començar a organitzar el grup.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.