ONLINE - MINECRAFT CONCEPTUAL

Activitat organitzada per i pels joves, Creem un món on tots som protagonistes només amb les nostres mans.

Després de la primera activitat del Projecte Minecraft, el taller de Minecraft tècnic,  FANJAC torna a apostar per nosaltres i ens dóna l'oportunitat de que ara puguem viure l’activitat tots junts creant el Minecraft FANJAC World.

 

A Minecraft Conceptual estudiarem la funcionalitat d’algunes mecàniques i després ho posarem en pràctica dins el mateix servidor en el qual construirem la base on s’erigirà FANJAC World.

Les diferents sessions constaran d'una primera part teòrica on explicarem diferents elements de Minecraft en profunditat i després hi haurà una segona part pràctica en la qual aplicarem els conceptes treballats anteriorment mentre construïm FANJAC World.

En apuntar-te a aquesta activitat obtindràs accés fins al setembre de 2022 a FANJAC World.

Activitat exclusiva per a socis organitzada per en Mateo Cerna dels Joves de FANJAC que es durà a terme dos dimecres al mes de 17:30 a 18:45 h.

Properes dates:

  • 6 i 13 d'octubre
  • 3 i 10 de novembre
  • 1 i 15 de desembre

El preu del taller és de 15 €.

Els joves es connectaran a través del seu canal de Discord. Cal tenir instal·lat el Minecraft Java edition.

Barcelona
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.