Barcelona - Aclimata't (3ra edició)

Què podem fer davant del canvi climàtic? El canvi climàtic ens planteja grans reptes i incerteses que s’han de saber comunicar. Què i com, per què i per a què pot servir la comunicació ambiental? Què ens fa sentir i com gestionar-ho?

Aquest taller correspon a la 3a edició de l’Aclimata’t a FANJAC. Dirigit a joves des de segon d'ESO a Batxillerat, vol servir per ampliar la mirada sobre els reptes i les incerteses que ens presenta el canvi climàtic.

A la vegada treballarem elements per gestionar emocionalment els neguits que ens suposen aquestes incerteses.

En aquesta edició veurem pel·lícules i documentals que ens ajudin a fer-nos preguntes sobre què està passant en relació amb les grans temàtiques que planteja el canvi climàtic així com a altres grans problemàtiques ambientals, que si ens ho proposem, podem canviar dins la nostra petita escala per anar creant petites xarxes d’exemple que ajudin a minimitzar el nostre impacte ambiental i a millorar el nostre entorn. En algunes d’aquestes propostes audiovisuals, també tindrem l’ocasió de veure persones i exemples per l’esperança que demostren que hi ha marge per a la millora del medi ambient.

A la vegada farem alguna sortida tant a ciutat com a fora per a poder observar la realitat física que ens envolta i reflexionar sobre què podem millorar i com ho podríem comunicar per incidir més àmpliament en el nostre medi social.

Dinamitzadora: Alexandra Farbiarz Mas. Comunicòloga ambiental, coach i formadora en habilitats. Ha organitzat jornades internacionals del sector ambiental, ha estat directora del Clavegueram de Barcelona, gestora d’imatges i continguts d’una exposició de 4.000 m² sobre desenvolupament sostenible, directora de comunicació d’una enginyeria ambiental, responsable de comunicació en un despatx d’advocats especialitzat en dret ambiental i és consultora en comunicació i educació ambiental.

DATES I HORARI:

L'activitat serà presencial, un dissabte al mes al llarg de tot el curs. Les dates s'aniran programant cada trimestre. Per al primer trimestre:

  • 23 d'octubre: de 16:30 a 18:30
  • 20 de novembre: de 16:30 a 18:30
  • 18 de desembre: de 16:30 a 18:30

Preu: 50 €/curs per a socis i 120,00 €/curs per no socis

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.