BARCELONA. Tastet d'Esports de Mar (Barceloneta)

Gaudeix d’un matí practicant esnòrquel per conèixer la biodiversitat de la Barceloneta i aprenent a navegar en patí vela, una típica embarcació catalana tradicional. Activitat per a joves, amb bona capacitat de natació.

A través d’una sessió d’esnòrquel podràs explorar la biodiversitat i riquesa marina de la platja de la Barceloneta, i aprendràs com fer una pràctica segura.

I també aprendràs com navegar amb el patí de vela o patí català, una embarcació típica de la costa catalana, és una embarcació de vela tipus catamarà que es caracteritza per no tenir orsa, timó, botavara, ni sabres a la vela. El patí neix als anys 20 del segle passat a les platges de Badalona. Es va crear com una embarcació de platja compost per dos flotadors simètrics de proa i popa, unes bancades, i incorporava un rem de doble pala. A finals de la dècada van tenir la idea de col·locar a aquesta embarcació de dos cascs, un arbre i una vela, neix l’actual patí de vela. El patí es va estendre ràpidament per tot el litoral del Barcelonès i el Maresme i desprès per la resta de la costa mediterrània de Catalunya, Andalusia, València, Illes Balears, Múrcia i un petit salt a Bèlgica, Holanda, Alemanya i França.

Pati Vela Barcelona Història

Es proporcionarà tot el material aquàtic per dur a terme la pràctica de esnòrquel (neoprens shorty, màscares i tubs, i boies de seguretat). Per aquest motiu us enviarem un email on ens haureu d'indicar la talla de pantalons i samarreta dels assistents. 

Activitat organitzada i patrocinada per:

És important que les persones participants tinguin una bona capacitat de natació i segueixen les recomanacions per l'activitat. Fanjac i les entitats organitzadores no es fan responsables de cap participant. 

QUAN : diumenge 10 d'octubre, d'10 a 12 h. 

QUI:  Activitat exclusiva per a socis. Més concretament, per a joves amb bona capacitat de natació.

PREU: Activitat gratuïta. Places limitades. 

Barcelona
10/10/2021 · 10:00-12:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.