BARCELONA: Esplai de trobada - PETITS . Octubre-Desembre 2021

Espai de trobada on els nens i les nenes són els protagonistes, fent noves amistats amb qui compartir experiències i vivències. Activitat dissenyada per a nens i nenes de 1r a 3r de primària.

La proposta consta de 3 sessions, cadascuna de les quals conté dues parts diferenciades: 

Primera part:“Espai de Trobada” (16:00-18.00)

El joc és el nucli central del desenvolupament: mentre juguen experimenten de manera segura, aprenen sobre el món que els envolta, resolen conflictes, proven nous desafiaments i conductes, s’adapten a noves situacions,...

Segona part: “Teatre per créixer” (18.00-20.00)

Experiència d'aprenentatge que ens apropa a la intel·ligència emocional a través de dinàmiques teatrals. No es tracta de muntar obres de teatre, sinó d'utilitzar exercicis teatrals i artístics que, pel seu caràcter lúdic i experiencial, faciliten el coneixement sobre les emocions i el desenvolupament de les habilitats socials. El teatre aporta el valor afegit del joc com a vehicle d'aprenentatge. A aquest valor se li afegeix el de l'aprenentatge vivencial, òptim per a l'estudi de les emocions.

Degut a les mesures de seguretat antiCOVID requerides el nº de places són limitades d'acord a l'aforament dels espais disponibles.

DATES i HORARIS: 

Dissabtes, de 16.00 a 20.00: 16 d'Octubre, 13 de Novembre i 18 de Desembre.  

 

PREU I GRUPS:

Activitat exclusiva per a socis/es. Les inscripcions són trimestrals i tenen un preu de 40 euros per trimestre.

Taller especialment dissenyat per a nens i nenes que cursen entre 1r i 3r de primària. 

OBSERVACIONS: És convenient que portin un berenar lleuger, mascareta i roba que pugui embrutar-se. 

Per a qualsevol consulta podeu escriure un correu a fanjacbcn@gmail.com

Barcelona
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.