ONLINE - Treballem les funcions executives

En aquest taller treballarem les funcions executives de la manera més personalitzada possible per tal que tots puguin treure'n el major rendiment. Activitat dissenyada per a joves de 6è de primària a 2on de l'ESO.

Les funcions executives inclouen diverses habilitats cognitives, entre les quals destaquen, com a més bàsiques, el control inhibitori, la memòria de treball i la flexibilitat cognitiva. Aquests aspectes cognitius són els que permeten desenvolupar d'altres funcions mentals complexes, com per exemple el raonament, la resolució de problemes i la planificació.

Les sessions en línia ens permeten treballar amb la realitat dels nois i noies, que des dels seus llocs d'estudi i amb les seves eines reals podran aplicar a la seva pràctica diària les estratègies realitzades. Seguirem els següents punts:

  • Què són les funcions executives
  • Com ens organitzem
  • Com mantenim l'atenció i la concentració
  • Com treballem la memòria.

Activitat a càrrec de Mònica Cortés: Psicòloga infantil/juvenil. Experta Universitària en Altes Capacitats i Desenvolupament del  Talent.
Coordinadora del grup de treball d’Altes Capacitats (GTAC) del Col·legi de Psicologia de Catalunya.

Activitat mensual dissenyada per a joves des de 6è de primària fins a 2n ESO.

3 sessions. Divendres, de 18:00 a 19.30:

  • 17 de setembre
  • 22 d'octubre
  • 19 de novembre

Preu: 40 euros socis. Places molt limitades.

Barcelona
17/09/2021 - 19/11/2021 · 18:00-19:30h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.