ONLINE - Escriptura creativa (5è Primària - 2n ESO)

Curs d'escriptura que proposa eines per canalitzar la creativitat i aprendre a plasmar-la en un text estructurat i entenedor. Activitat impartida pel Laboratori de Lletres, orientada per a nens, nenes i joves des de 5è de primària fins a 2n de l'ESO.

Es faran molts exercicis pràctics per treballar el desbloqueig i la fluïdesa, a més de diverses tècniques narratives bàsiques.

  • Curs adaptat per a infants d'AACC, tenint com a objectiu treballar els següents àmbits: 
  • Millora de les funcions executives i gestió del temps : memòria de treball, raonament, planificació, definició d'objectius, priorització.
  • Millora de la seva capacitat de comunicació escrita: estructurar textos, resumir i sintetitzar adequadament, descriure amb riquesa, etc.
  • Potenciació i aprofitament de la seva gran creativitat.

Tot això a través de l’escriptura i de la construcció d’un relat. Escriure contes i microcontes  amb adaptació continuada al grup perquè tot flueixi.

Activitat impartida per Laboratori de Lletres.

Activitat setmanal, orientada a nens, nenes i joves des de 5è de primària fins a 2n de l’ESO.

Dilluns 18.00-19.00, des de 4 d'octubre fins 20 de desembre (inclosos). Els dies 1 de novembre i 11 d'octubre no hi haurà classe.

Activitat amb places molt limitades. 

Preu: (9 sessions)

  • 90 euros socis
  • 120 euros no socis

Barcelona
04/10/2021 - 20/12/2021 · 18:00-19:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.