ONLINE-Extraescolar de Producció musical (4t-6è Primària)

Extraescolar de Producció Musical Digital per als nens i nenes de 4t a 6è de primària.

Proposem a les famílies de FANJAC, un nou concepte d’activitat extraescolar en línia, per treballar la competència del llenguatge musical.

Els alumnes treballaran per projectes la lectura i escriptura de partitures, editant i compartint amb eines digitals de les seves pròpies creacions.

Els treballs estaran basats en centres d'interès variables cada mes (un compositor, un gènere, una època, una obra musical,…).

La improvisació i combinació d’instruments a l’aula virtual, serà la base d’un aprenentatge lúdic i efectiu, partint de la veu i l'audició (registrada i en directe).

El resultat de cada projecte mensual, serà la creació i edició d'un àlbum digital amb les creacions musicals dels alumnes i les partitures treballades a classe.

De cara a la utilització d'eines webservice (webs interactives, aplicacions i programari d'escriptura musical), serà imprescindible disposar d’un ordinador Windows / Mac al domicili, amb una connexió estable a Internet.

DATES: Del dia 8 de setembre al 22 de desembre (ambdós inclosos)

HORARIS: Dimecres, de 18h a 19h

PREUS:

  • Socis:  100€
  • No socis: 180€

Per a qualsevol consulta podeu escriure un correu a: fanjacbcn@gmail.com

Barcelona
08/09/2021 - 22/12/2021 · 18:00-19:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.