ONLINE-Camp d'estiu amb Minecraft Education Edition 6-9 Setembre

Minecraft, un videojoc tremendament popular, té un altíssim potencial pedagògic per a desenvolupar la creativitat i la col·laboració de nen@s i joves en entorns STEAM que vehicularà l'aprenentatge de Disseny 3D i Programació en aquest Camp d'Estiu. De 4t de Primària a 4t d'ESO.

Proposem a les famílies de FANJAC un CAMP D'ESTIU tecnològic en línia amb els ja coneguts Ignite Serious Play per treballar les competències de Pensament Computacional, Disseny 3D i Narrativa de Videojocs, mitjançant Minecraft Education, durant 3 hores diàries de dilluns a dijous.

Aquest cop es treballarà una narrativa global d’OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE (ODS’s), posant èmfasi a la Salut i Benestar i centrant-nos cada setmana del Camp en un projecte independent.

Podeu escollir quines i quantes setmanes voleu participar de juny, juliol i setembre (excepte la del 5 de juliol que, com bé sabeu, estarem de colònies!), així com l'horari desitjat per a cada setmana: matí o tarda.

 

Hi haurà reptes diferents per a nivells diferents.

Idioma: Castellà.

Edats: de 4t de Primària a 4t de l'ESO, agrupats per edats.

Exclusiu per a socis de FANJAC.

INSCRIPCIONS:

Les persones interessades, haurien de realitzar una inscripció diferent per a cada setmana abans del dia 22 de juny.

HORARIS: 

  • de 10h a 13h

o bé:

  • de 15:30 a 18:30h 

PREU: 

  • 1 setmana: 60€
  • 2 setmanes (5 % de descompte): 57€/setmana
  • 3 o més setmanes (10% de descompte): 54€/setmana

Quan tinguem la llista dels inscrits, rebreu un correu explicatiu per realitzar el pagament.

De cara a la utilització de Minecraft Education, serà imprescindible disposar d’un ordinador Windows / Mac al domicili, amb una connexió estable a Internet.

 

SETMANA DEL 6 AL 9 DE SETEMBRE

Barcelona
06/09/2021 - 09/09/2021 · 10:00-18:30h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.