ONLINE-Les matemàtiques a la màgia i viceversa

A qui no li agrada la màgia? Qui no s'ha preguntat alguna vegada....i això, com es fa? Xerrada on s'explicarà com es pot fer màgia amb matemàtiques!

A qui no li agrada la màgia? Qui no s'ha preguntat alguna vegada....i això, com es fa?. De fet, aquesta és la mateixa pregunta que es fan els matemàtics davant d'un problema. Veurem la connexió entre aquestes dues disciplines aparentment  tan distants i veurem com es pot aplicar la matemàtica per a crear veritables efectes màgics. La màgia es converteix així en una aplicació lúdica de les matemàtiques i en una altra manera creativa de gaudir amb elles."

En Sergio Belmonte Palmero, mag i matemàtic, vicepresident de l'associació MMACA, ens farà dues conferències familiars per explicar-nos un dels usos de les matemàtiques més divertits i sorprenents, adaptades a diferents edats.

IMPORTANT: El preu és per família.

Per veure les 2 conferències (per edats dels fills molt distants) es necessita inscripció i pagament a totes dues. 

HORARI:

Dissabte 5 de juny

  • Nens i nenes de

Primària:  16h-17h

 

  • Joves d'ESO,Cicles i Batxillerat: 17:30-18:30

 

PREUS:

  • Socis: 8€
  • No socis: 13€

 

Barcelona
05/06/2021 · 16:00-18:30h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.