ONLINE-MÚSICA DIGITAL

Extraescolar d'1h setmanal per al trimestre Abril-Juny, de música digital. Els nens i nenes de 5è de Primària a 2n de l'ESO editaran i compartiran amb eines digitals les seves pròpies creacions.

Proposem un nou concepte d’activitat extraescolar artística en línia, amb Ignite Serious Play, aquest cop per treballar la competència del Llenguatge Musical de manera tecnològica.

Els alumnes treballaran per projectes la lectura i escriptura de partitures, editant i compartint amb eines digitals les seves pròpies creacions.

Els treballs estaran basats en centres d'interès variables cada mes (un compositor, un gènere, una època, una obra musical,…).

La improvisació i combinació d’instruments a l’aula virtual, serà la base d’un aprenentatge lúdic i efectiu, partint de la veu i l'audició (registrada i en directe).

El resultat de cada projecte mensual, serà la creació i edició d'un àlbum digital amb les creacions musicals dels alumnes i les partitures treballades a classe.

Per cada mes hem preparat una unitat didàctica, d’Abril a Juny 2021: Música a la prehistòria, de l’Edat Mitjana al “WE WILL ROCK YOU”, i de Película.

De cara a la utilització d'eines webservice (webs interactives, aplicacions i programari d'escriptura musical), serà imprescindible disposar d’un ordinador Windows / Mac al domicili, sistema d’auriculars amb micròfon incorporat, així com una connexió estable a Internet.

Per nens i nenes de 5è de Primària a 2n de l'ESO.

 

DATES:

Del 12 d'abril al 21 de juny

 

HORARIS:

dilluns, de 18h a 19h

 

PREUS:

  • Socis: 75€
  • No socis: 130€

Barcelona
12/04/2021 - 21/06/2021 · 18:00-19:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.