ONLINE-Easter STEAM Camp

Campus tecnològic ambientat en móns virtuals amb històries emocionants que posen a prova la capacitat lògica i de resolució de problemes d'una manera divertida i creativa.

Tornem a aprofitar els dies de festes escolars amb Ignite Serious Play, aquest cop amb dos Campus tecnològics en anglès com a llengua vehicular. Tindrem en compte que hi haurà mil i un nivells d'anglès; que ningú es preocupi! Es farà de manera que tothom pugui seguir la classe, fent el que calgui.

 

Es proposen dues activitats en funció de les edats dels participants:

 

 

Join The Resistance (1r-3r Primària) 

El vostre equip de programadors d'el·lit ha estat seleccionat per a localitzar i desactivar un perillós virus que està amenaçant a la Humanitat. Només el vostre enginy i habilitat podran fer-ho realitat.

 

DIES I HORARI:

Del 29/03 al 01/04, de 10h a 13h

 

PREUS:

Socis: 60€

No socis: 90€

 

 

 

Roblox Fun Park (4t-6è Primària) 

Construeix un increïble parc temàtic de Roblox amb tota mena de sorpreses i mecanismes programables, l'únic límit és la teva imaginació.

 

DIES I HORARI:

Del 29/03 al 01/04, de 15:30 a 18:30

 

PREUS:

Socis: 60€

No socis: 90€

Barcelona
29/03/2021 - 01/04/2021 · 10:00-18:30h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.