ONLINE-Lettering

En aquest taller es mostraran les bases del lettering, entès com l’art de dibuixar  lletres, com una activitat divertida, artística i creativa i alhora útil per millorar la motricitat fina, així com la motivació per escriure a mà i prendre consciència de la importància de la presentació. Per infants des de 3r fins a 6è de primària.

Sigui perquè el cervell els hi va més ràpid que la mà o per dificultat en la motricitat fina, molts infants amb AACC fan mala lletra i escriure els resulta avorrit i feixuc.

Aquí no volem que facin els tediosos exercicis de caligrafia, sinó buscar vies alternatives que els generin la motivació necessària per donar la volta a la situació.

En aquest taller es proposa el lettering, entès com l’art de dibuixar  lletres, com una activitat divertida, artística i creativa i alhora útil per millorar aquesta motricitat i la motivació per escriure, i per agafar conciència del què i com ho diem.

Per aquesta activitat, hem escollit The Flower Journal, pel seu carisma i motivació, que pensem que els encantarà.

Necessitaran: retuladors amb puntes flexibles, com de pinzell, especials per Lettering. Es poden trobar a moltes papereries. La Inés ens recomana la marca Koi, perquè surten molt bé, però es poden  utilitzar també les marques Tombow, Lyra o Stabilo Pen Brush.

DIES:

6/3/21 i 20/3/21

de 10:00 a 11:00

PREU:

Socis:28€

No socis:36€

Barcelona
06/03/2021 - 20/03/2021 · 10:00-11:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.