ONLINE - Sessió informativa Projecte extracurricular i conferència inaugural per a tota la família

Us convidem a una sessió informativa en relació al projecte extracurricular 2021, i a la conferència inaugural del projecte.

Benvolgudes famílies,

Aquest any les activitats de FANJAC són totes online i faciliten l’accés de tots des de qualsevol racó de Catalunya.

El projecte extracurricular FANJAC – UdG no n’és una excepció. Estem treballant per aconseguir unes sessions de “trobada” que permeti mantenir el contacte als nostres nens/es i joves. Ho farem treballant els diferents talents, la creativitat i el treball en grup.
Com sempre pensem en oferir als nois referents en els que es pugui emmirallar i que els despertin curiositat i els motivin.

Pels pares i educadors estem organitzant una sèrie de conferències mensuals al voltant de les altes capacitats.

Us convidem a una sessió informativa el proper 7 de novembre de 18.30 a 20.00, amb la següent agenda:

  • Conferència inaugural per a grans i petits

De 18:30 a 19:30 a càrrec de la Dr. Alba Vilajeliu  

"Per què són importants les vacunes? I en el context de la pandèmia de COVID-19?"

 "Alba Vilajeliu, nascuda a Tordera, és metge epidemiòloga especialista en salut pública i doctorada per la Universitat de Barcelona. Ha treballat en l'àmbit de la salut global a Moçambic i a organismes internacionals com Gavi, l'Aliança Mundial per les Vacunes (Ginebra) i l'Oficina Regional de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) pel Pacífic Occidental (Filipines). Des de fa dos anys, viu a Washington on forma part de l'equip d'immunitzacions de l'Oficina Regional de l'OMS per les Amèriques. Actualment, treballa en la preparació per la introducció de la vacuna contra COVID-19 als països d'Amèrica Llatina i el Carib."

  • De 19:30 a 20:00 Presentació de les activitats previstes en el marc del projecte extracurricular FANJAC – UdG

 

Aprofitem per compartir aquest enllaç a on us podeu apuntar si voleu participar com a voluntaris/es a properes activitats del 2021, tal com fer xerrades o suport al joves en qüestions com ara les vostres professions o possibles àrees d’interès.

L'activitat és gratuïta per a tothom, però cal inscripció prèvia per tal de poder assegurar el correcte funcionament de l’eina de videoconferència.  

Feu una única inscripció per família si us plau. 

 

El divendres us confirmarem la inscripció i us enviarem l'enllaç de la trobada.

Girona
07/11/2020 · 18:30-20:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC GIRONA - girona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.