ONLINE - Jocs de Rol Online

Vols viure una aventura?, cercar un tresor?, trobar l’assassí?. Vols ficar-te a la pell d’un personatge?... T’engresques a jugar amb nosaltres? Sessió de jocs de rol online per joves, de la mà de Stronghold.

T’engresques a jugar amb nosaltres? Us proposem una sessió de jocs de rol on-line per joves (sessió +13 i sessió +16) de la mà de l’Associació Lúdica Cultural Stronghold.

Què ens aporten els jocs de rol?

  • Incrementen la creativitat: Cada joc és diferent, depèn de les actituds i les accions que prenguin els jugadors. Els jugadors es converteixen en escriptors, directors i narradors de la partida, adoptant en tot moment una actitud creativa. Els jocs de rol s’alimenten de la imaginació! En el moment en que et poses en el cos d’un personatge actues com ell, ja ets una altra persona i és més fàcil deixar-se anar!
  • Potencien el llenguatge, la capacitat de comunicació i les habilitats socials: Els jocs de rol són capaços d’augmentar el nostre vocabulari habitual ja que les accions no s’ajusten a la nostra vida diària, podem haver d’afrontar una batalla, o convertir-nos en presidents i haver de fer un discurs polític.... Alhora fomenta les habilitats socials a l’haver de relacionar-nos amb els companys, haurem de cedir el torn de paraula, escoltar, parlar, rebatre idees... Poden ser una bona teràpia per persones tímides o introvertides.
  • Fomenten el treball en equip: La idea del joc de rol és demostrar que unint habilitats, capacitats i experiències s’aconseguirà un resultat molt beneficiós per tots. Per guanyar la partida és fonamental el treball en equip. És molt bona manera de fer nous amics o seguir en contacte amb amics que no tenim al costat.
  • Facilita la capacitat d’anàlisis i resolució de problemes i presa de decisions: Ens situarem davant una gran quantitat de problemes que hem de resoldre. Enfrontar-nos a ells suposarà una anàlisi prèvia de totes les situacions i possibilitats, alhora que ens obliga a prendre decisions i no només de forma personal si no decisions d’equip.
  • Capacitat de documentació i administració. La persona més despistada i dispersa del món pot aprendre a gestionar la informació i no perdre-la, a fer mapes, organitzar recorreguts, calcular, imaginar...
  • Diversió: I per últim, un aspecte molt important, és súper divertit!

Les sessions tindran una durada aproximada de 3 hores i es duran a terme durant un dia (dissabte o diumenge) del mes d’octubre, encara a determinar segons el nombre de participants.

Activitat exclusiva per a socis. 

Preu: 3 euros.

Barcelona
11/10/2020 · 10:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.