ONLINE - Laboratori virtual "Forces, energies i les seves transformacions"

Sessió online familiar. Petits experiments combinats amb xerrada divulgativa a càrrec de Marc Boada, a on comprovarem quines son les principals energies i quines propietats presenten.

4 són les forces fonamentals que mantenen unit aquest univers i tot el que conté. Algunes, com la gravetat s’estenen fins al infinit, d’altres nomes abasten l’interior de les partícules fonamentals.

D’aquestes 4 forces universals neixen totes les energies que utilitzem els humans i en aquesta activitat telemàtica ens centrarem en elles i les seves transformacions. Per exemple, descobrirem que la radiació solar s’ha emmagatzemat durant milions d’anys, que després la convertim en energia química, l’energia de la qual és capaç de produir electricitat, que al seu torn es pot transformar en llum o moviment...

És a dir, amb tot de petits experiments comprovarem quines son les principals energies i quines propietats presenten.

Per acabar destinarem un espai a preguntes i a més farem, en directe, un parell de tallers bes divertits, i així els mes petits podran fer experiments energètics!!!

Sessió familiar, diumenge 11 d'octubre de 11.00 a 13.00. 

Preu:

  • Socis: 8 euros per familia 
  • No socis: 15 euros per familia

Barcelona
11/10/2020 · 11:00-13:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.