Lleida- Curs d'estiu d'Altes Capacitats

Curs d'estiu d'Altes Capacitats a la Universitat de Lleida. Amb Àngel Guirado Serrat

Aquest és el quart any de col·laboració consecutiva entre la UdL i la Fundació d’Ajut a Nens i Joves amb Altes Capacitats (FANJAC) per organitzar un curs d’estiu sobre aquesta temàtica. Aquest any, a causa de la crisi sanitària, serà un curs en línia, no presencial; dirigit pel Sr. Àngel Guirado Serrat

 

L’activitat que plantegem enguany ofereix a familiars d’infants amb altes capacitats, psicòlegs, mestres i professors (d’educació infantil, primària i secundària), pedagogs i psicopedagogs i, també, a l’alumnat dels dos darrers cursos de totes aquestes titulacions, la possibilitat de clarificar conceptes i actualitzar l’estat de la qüestió sobre les altes capacitats intel·lectuals i l'obtenció de dos crèdits universitaris.

Places limitades.

Us adjuntem un PDF amb la informació del curs i en aquest enllaç trobareu la resta de dades i el formulari de matrícula.

Lleida
13/07/2020 - 17/07/2020 · 09:00-13:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC LLEIDA - lleida@fanjac.org
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Descàrrega PDF
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.