Barcelona: Fer recerca, de la inspiració a la publicació

Com fer un projecte de recerca? Quins són els passos a seguir? Conferència col.loqui a càrrec d'en Marc Boada (Pendulum)

Deia Faraday que un científic és aquella persona que fa experiments i els publica, i és ben cert. Però per fer experiments cal trobar un àmbit d’investigació i fins i tot cal una certa inspiració. Després seguirem un procés, la recerca científica, que ens ha de permetre interrogar la natura de forma que assolim respostes interpretables. Finalment cal explicar allò que hem descobert.

Com es fa exactament tot això, quins són els reptes, els trucs, els passos a seguir? En aquesta conferència explorarem i parlarem de tot plegat. Reflexionarem sobre on neix la inspiració científica, veurem que el mètode científic és més lax del que pensem, però no menys rigorós, i explicarem com ho podem fer per assolir, a poc a poc, les habilitats necessàries per a tot plegat.

PREU - Pagament a l'entrada:

  • Socis/es (Joves i adults): 5 €
  • No socis/es: 10 €.

Enllaç per inscripcions:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesOfGfyuYsfXNqGYqndUSWxyZbFAFloefyReSKpQqF1e4QuA/viewform

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.