LLEIDA. Cuina creiativa

Cuina creativa realitzarem aperitius imaginatius

Benvolgudes famílies,

El dia 30 de novembre realitzarem el taller de pares/mares, de VEIE del grup de primària, de les 17:15 fins a les 18:45, per tal de facilitar l’assistència, hem organitzat aquest taller de cuina creativa:

De la mà de la Dra. Antonieta Baraona, metgessa especialista en nutrició i directora de l’Aula de Cuina, us proposem un taller de cuina adreçat a nens i nenes primària

Realitzarem aperitius imaginatius amb figures que recorden marietes, pops, pingüins, caragols… que després ens podrem endur a casa.

El principal objectiu d’aquest taller es centra en el desenvolupament de conductes nutricionals sanes i equilibrades a través d’estimular l’interès pel menjar sa, els hàbits alimentaris, el treball en equip i expressar la seva creativitat.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC LLEIDA - lleida@fanjac.org
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.